Povratna karta za karneval u Riju nikad jeftinija!

0
Ako ste se u poslednjem trenutku odlučili da idete na famozni karneval u Rio de Žaneiru, donosimo vam lepe vesti: AIR FRANCE OH LA...

Priprema se obnova kule hercega Stjepana u Ljubuškom

0
Općina Ljubuški i JP Parkovi d.o.o Ljubuški krenuli su s aktivnostima na projektu obnove tvrđave hercega Stjepana u Ljubuškom, kako bi s tim projektom...

Prošećite Stazom u oblacima na 55 metara visine koja se nadvija...

0
Do vrha se možete popeti samo šećući, ali i penjući se gustom mrežom. Na vrhu možete prošetati ili prileći na mreži, a spustiti se dolje spiralnim toboganom s nekoliko zavoja.

Prvi antikafić: Mjesto u Beogradu u kojem vam neće naplatiti kavu,...

0
Share Square osim besplatnog pića i malih zalogaja nudi prostor za profesionalno šminkanje, kuhanje, glazbenu učionicu i multifunkcionalnu dvoranu...

Tuzla – Beč : Nova avio linija od 27. aprila, tri...

0
Wizz Air, najveća low-cost aviokompanija u srednjoj i istočnoj Evropi i jedna od najnaprednijih evropskih aviokompanija, danas je najavila novu liniju iz Tuzle do Beča.

U Finskoj otvoren ledeni hotel posvećen tematici “Game of Thrones”

0
Za ljubitelje popularne serije "Game of Thrones" (Igra prijestolja) u Laplandu u Finskoj je otvoren hotel koji je u potpunosti posvećen tematici ove serije.

Izložba “Zimski vrt ” od 10. do 24. januara u Umjetničkoj...

0
Od 10. do 24. januara 2018. godine u Umjetničkoj galeriji Bosne i Hercegovine bit će postaljena izložba savremene japanske umjetnosti pod nazivom "Zimski vrt: Istraživanje imaginacije iza pokreta micropop u savremenoj japanskoj umjetnosti" (“Winter Garden: The Exploration of the Micropop Imagination in Contemporary Japanese Art”).

Via Dinarica – iskorak ka održivom razvoju turizma u Bosni i...

0
ovodom obilježavanja Međunarodnog dana planina u Sarajevu je održana konferencija Via Dinarica – platforma za održivi razvoj turizma i lokalni ekonomski rast u Bosni i Hercegovini, tokom koje su predstavljena unapređenja turističke ponude širom države i skrenuta pažnja na značaj održivog razvoja turizma za bolji život svih ljudi u BiH, a pogotovo stanovnika ruralnih, udaljenih lokacija.

Taj Mahal uvodi nova pravila: “Liste čekanja” za posjet indijskom biseru

0
Jedan od simbola Indije, koji godišnje posjete milijuni ljudi, odlučio je promijeniti pravila i ograničiti broj turista koji ga dnevno mogu posjetiti. Ovo je prvenstveno napravljeno kako bi se građevina očuvala, ali i povećala sigurnost.

Da li biste odseli u hotelu na Međunarodnoj svemirskoj stanici?

0
Sigurno ste mnogo puta poželeli da saznate kako svemir izlgeda. Da li je to čarobno mesto prepuno zvezda i romantike, ili samo prevelika prazna površina. Sada čak možete i da odsednete u kosmosu!

Idealni uslovi za skijanje na Bjelašnici privukli veliki broj posjetitelja

0
Na olimpijskoj planini Bjelašnici danas, kao i prethodnih dana su idealni uvjeti za uživanje u skijanju i sankanju, što prvi dan vikenda koristi veliki broj građana.